Развитие без граници
15.11.2019
Сподели: 1
  • Facebook
6097

МЕЖДУНАРОДНА ОНЛАЙН ОЛИМПИАДА ПО МЕНТАЛНА АРИТМЕТИКА VF CUP 2019

Каним всички да участват в Международната онлайн олимпиада по ментална аритметика. Регистрирайте се и спечелете!

На 14 декември ще се проведе уникално събитие в света на менталната аритметика – VF CUP 2019. Организатор на първата Международна онлайн олимпиада по ментална аритметика, която няма аналог в целия свят, е Владимир Федяй.

Награден фонд на турнира - 7 хиляди евро.

Всеки може да участва в олимпиадата, независимо от възрастта, гражданството, школата и нивото на обучение. За участниците ще бъдат на разположение 4 нива на трудност, могат да се състезават както опитните участници, така и тези, които тепърва започват обучението си.

VF CUP 2019 ще се проведе онлайн от 9:00 часа на 14 декември до 9:00 часа на 15 декември, така че можете да участвате в олимпиадата в удобно време, директно от вашия компютър.

Пълните правила на Олимпиадата по Ментална аритметика VF CUP можете да прочетете тук: https://bit.ly/2Xbtkqq

Всички участници в олимпиадата могат също да участват във фотоконкурс и имат реален шанс да спечелят и награда от генералния ни партньор DobroSkills – пътуване до Китай, родината на абака. Дори начинаещ може да спечели номинацията „Ваканции с DobroSkills & VF CUP“, нивото на подготовка няма значение.

Условия на фотоконкурса:

  • Регистрирате се на сайта на dobroskills.com до 12 декември 2019 г.
  • Публикувайте креативна снимка в социалните мрежи. Като задължителен елемент на снимката трябва да присъства и ръчно направен постер / надпис „Участвам в конкурса DobroSkills & VF CUP“. Посочете хаштаговете #DobroSkills и #VFCUP 2019.
  • Публикувайте линк към поста със снимката в личния си акаунт в com.
  • Публикувайте снимката и на Фейсбук страницата на AMAKIds България https://www.facebook.com/amakidsbulgaria.academy/,за да ви помогнем да съберете повече харесвания;

Победителите в Олимпиадата и фото конкурса ще бъдат обявени на 18 декември.