Развитие без граници

Отзиви

Галя Русева, Русе

Галя Русева, Русе

Страхотно начинание! Много добро влияние върху образователните способности на моето момиче. Отрази се и върху социалните й контакти. Постига с лекота добри резултати и в държавното училище. Имахме удоволствието да работим с двама треньори - опита на знаещия и работил с деца през годините и хъса на младия човек подтикващ към лични успехи. Благодарим за дадената възможност да сме част от прекрасния екип на Менталната академия!
Мирослава Панайотова, Русе

Мирослава Панайотова, Русе

За мен като родител курса по ментална аритметика даде на сина ни първо упоритост да се справя с трудностите, т.к. курса за осем годишно дете е цяло приключение, за което трябва воля. Имаше и моменти на съмнение, че не може да се справи с материята и искаше да спре, но с помощта на треньорите и волята. която имаше превъзмогна тези моменти. Сега вече е минал три нива продължава смело напред и с желание. Курса също му помага да е малко по-съсредоточен и вярвам, че има много още какво да постига в тази област. Помага му и в училището за часовете по математика и смятането на ум. И след тези думи искам да благодаря на целия екип и на всички от Академия за развитие на интелекта AMAKids гр. Русе за вниманието и загрижеността към нашето дете, да им пожелая много успехи и нека повече родители и деца да се замислят и запишат на курсовете по ментална аритметика. Поздрави и успех/
Велизара Георгиева, Русе

Велизара Георгиева, Русе

Здравейте, моя син Михаил посещава курсовете на АМАКидс по ментална аритметика. Мина две нива доста успешно, живот и здраве на есен ще започне трето ниво. Аз и моето семейство сме изключително благодарни на целия екип - Диляна Станчева, треньор госпожа Николова. Сина ни започна курса в най трудния момент за нашето семейство, изобщо не бяхме на ясно с нищо, но те нито за миг не го оставиха, винаги бяха на среща, изключителен професионализъм и човечност, винаги когато е имал нещо неясно индивидуално му се обяснява, и резултата е прекрасен. Тези прекрасни дами направиха така, че сина ми да обича математиката, научиха го да има борбен дух и да бъде малък състезател. Сега дори да е ваканция, той с удоволствие сяда и решава задачки на приложението. До скоро мили Дами! Поздрави!
Антония Василева, Варна

Антония Василева, Варна

"Възхитена съм от обучението, резултата и доброто отношение на целия екип на АМАKids Варна. Ако трябва да съм честна - не очаквах дъщеря ми да успее да смята, визуализирайки сметалото в ума си. Много се радвам, че открихме Академията и попаднахме на такъв добър екип."
Тони Стойкова, София

Тони Стойкова, София

"Няма по-добри ръце, на които да поверя дъщеря си от тези на AMAKids България! Не само, че научи толкова много неща откакто посещава занятията, но и се чувства изключително щастлива в часовете по ментална аритметика. Специални благодарности на целия екип на AMAKids България и най-вече на нейния треньор - Момчил Воденичаров, за всичко, което правите за нея. Безценно е!"
Зорница Димитрова, Бургас

Зорница Димитрова, Бургас

Впечатлена съм от екипа на бургаския клон на АMAKids. За първи път някой успява да задържи вниманието на сина ми, който е на 10 години. Ходи с желание на уроците, а домашните задания прави под формата на игра и като на шега. Чувства се по-уверен и щастлив!
Отзиви 2 от 3